Artist : Rosynta Dewi - Crito Mustahil
Title : RC Music
Duration : 05:50
View : 19K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Rosynta Dewi - Crito Mustahil

Aku wis tau
Ngrasakne jerune kedanan
Ngrasakne bundase kelaran
Ngrasakne nangisi ning ra ketaran

Aku ngiyani
Omongmu seng kesel jalani
Misal memang keputusanmu
Tak lilak-lilakne kelangan awakmu

Mung pengen ngandani
Sadar aku du seleramu saiki
Mung pengen negesi
Ati- ati yen kangen kabari

Ra maksane, niat gandeng mu ro aku
Cerito iki, cerito mustahil nggo aku
Karep ati mastekne kabeh senengmu
Ning sanding mu ra bakal ngilang
Kembang ngipi saben wengi
Ra nyongko luput tak nduweni
Mugo lungo ku, nglegakne atimu

Mung pengen ngandani
Sadar aku du seleramu saiki
Mung pengen negesi
Ati- ati yen kangen kabari

Ra maksane, niat gandeng mu ro aku
Cerito iki, cerito mustahil nggo aku
Karep ati mastekne kabeh senengmu
Ning sanding mu ra bakal ngilang

Ra maksane, niat gandeng mu ro aku
Cerito iki, cerito mustahil nggo aku
Karep ati mastekne kabeh senengmu
Ning sanding mu ra bakal ngilang
Kembang ngipi saben wengi
Ra nyongko luput tak nduweni
Mugo lungo ku, nglegakne atimu
Mugo lungo ku, nglegakne atimu

Home