Artist : Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok
Title : PERDANA RECORD
Duration : 06:27
View : 3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Ra Kuat Mbok

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane kenak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok nek durung rabi jok ndemok
Laterus piye pacaran kok lolak-lolok
Dasare simbok mbiyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek mengok-menggok

Wes rakuat aku wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu
Mbok mbok mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak timbang ra payu

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane enak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan
Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok
Lha terus piye pacaran kok lolak-lolok
Dasare simbok biyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek menggok-menggok
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku wes ratahan aku
Rabekno to mbok ngko tak gaweke putu

Mbok mbok mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu mbok
Westoh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Timbang engko Paijo iki selak nesu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu

Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak kisut ra payu

Home