Artist : Ryan Ncx - Wuyung
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:18
View : 34.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3馃槈

Lirik Ryan Ncx - Wuyung

Laraning loro ora koyo

wong kang nandhang wuyung

mangan ra doyan

ra jenak dolan

neng omah bingung


Mung kudu weruh

woting ati

duh kusumo ayu

opo ra trenyuh

sawangen iki

awakku sing kuru


Klopo mudho...

Leganono...

Nggonku nandhang bronto..

witing pari..

dimen mari

nggonku loro ati

Aduh nyowo...


Duh duh kusumo

ora kroso opo pancen tego

mbok mbalung janur

paring usodo mring

kang nandhang wuyung

Home